martes, 11 de marzo de 2008

La Olla i can Aprop

Aquest cap de setmana toca patir, així doncs Siurana. Dissabte vam decidir anar a la mítica "Olla", sectorillo que no deixa a ningú indiferent! Vies super a bloc i vies de placa curta super rabioses amb sortida a la role "in extremis".


Podem veure en acció a Alberto a " Cargol teu banya" ... ROTPUNK!!!! avuí ja sabem qui convida, noi! ha de ser així cada finde.


La veritat és que vam poder gaudir de l.olla per nosaltres sols durant un parell d´hores, quin privilegi! Aquest finde estavem acompanyats per en Jose, Olga i Júlia per una banda i Vanessa i David (Thor), Alberto, Mercè i un servidor. Uff ... qui dimonis ha equipat aquesta via de dues xapes? només 7a+?? la fama la té guanyada Siurana, per bé o malament! Un bon encadene Pepe, "pa verse mataooo"! no la prova ningú més? no m´extranya! I com diu sempre Pepe després d´encadenar, és boníssima ... :)


De cop i volta pasem de fer vies de placa super rabioses a vies desplomades super a bloc! això és una bojeria! mai plou a gust de tothom. Això sí, un parell de pegues al projecte i ja t´en pots anar al bar perquè tens els dits per l.arrastre. Encadenar res de res, sort que tenim en Pepe i Alberto que sempre deixen el pabelló ben alt. Demà serà un altre dia, això sí, marxem amb un bon gust de boca... almenys jo. Ho hem donat tot, i això és el més important, em lluitat al màxim.


Diumenge ens arrisquem a Can Aprop. Brrr... no m´acava de convèncer, però bé.. ja que hi som aquí alguna cosa farem, no? Más de lo mismo, vies de 15 metres super rabioses... els sisens semblen setens i els setens semblen l.imposible, que dimonis fem aquí???? passar una bona estona i marxar d,horeta cap a casa, que s´ha d.anar a votar!

No hay comentarios: