martes, 25 de marzo de 2008

Semana Santa 2008

Una decisió encertada el de quedar-nos uns quants dies a Lleida. Pau i tranquilitat! Increible però cert, absolutament sols a tots els sectors que vam estar, St. Linya, Os de Balaguer, Camarasa... tot un luxe.



Els amants de la "placa" vertical i mantinguda no podem deixar de visitar Os de Balaguer, una gran escola on posarem en acció tots els nostres recursos. Vies per tothom, però indispensable probar les clàssiques: l´heretge, self control, aida, sostre vilars, fanàtic, masala... cadascuna amb el seu encant particular.Thor a "vesectomia al dia".



Un altre sector brutal que podem trobar a lleida és La Selva, a Camarasa. Dos petits sectors on al primer podem trobar placa semidesplomada de canto "agrait" on trobem vies de 6a+ fins 7b+ i a l.altre de V+ fins 8b+.


Aquest és el preu de la glòria, canvia això d´anar a vista, oi, Albert? Un bon 6c+... tens la mida presa però falta definir!






Decidim canviar d´aires i ens arrisquem cap a tarragona, concretament cap Arbolí, el Dard. Seguim amb la sort de cara respecte la metereologia, però tot i acompanyar el sol el vent no dona tregua.
"Jopeta" Mercè, un altre via que encadenas??? quan s´acavara la sort del principiant! no,no ... ja tenim un altre ronda pagada. I això que va en top rop! :) La gran clàssica del sector 6a+/b amb molt d´ambient!












Un altre cop tens la mida presa a la via Albert, però no és suficient... s´ha de definir! El 7a a vista està a punt de carmel. Ànims i "garra"!

4 comentarios:

Txomo dijo...

Eeeeeiiii ya pensaba que habías abandonado el blog!!

Increible pero me duele todo y supongo que es del espacio-acción xD

A ver dónde vamos a tibar este finde!!

un abrazo!

mixi dijo...

Albert, tinc noticies de que ja has tornat de los madriles. Per cert i el cotxe? Pa cuando? Veig que vens amb ganes te escalar a mort. Això es bò.
Un petonet

Carles, si que vas retrasat en la informació del teu blog.
Jo tambè pensava que l'havíes abandonat.

Ja sabeu que si l'Alberto no te cotxe, podem disposar del meu :)
Un petonet

MIAUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Txomo dijo...

hola Mercè!

El cotxe... bufff el culebrón dura ya más que falcon crest! espero que hoy o mañana me lo den!

Per cert... tu tampoc no actualitzes massa :P

Carles: he mirado fotos y sí que era el Barbero!! "A veces pienso con el biceps" Declaraciones suyas de hace unos añitos xDDD

carles dijo...

Si tuviera el físico del Barbero yo tambien pensaria con el biceps y con lo que no es bíceps...